sâmbătă, 23 iunie 2018

11 feb. 2017 De pe blog:Rusia: Putin s-a intalnit cu Volkswagen CEO Matthias Muller in MoscovaPublicat pe 08 februarie 2017

Președintele rus, Vladimir Putin, sa întâlnit cu directorul general al grupului Volkswagen Matthias Muller la Moscova, miercuri, pentru a discuta planuri suplimentare pentru compania din Rusia.

SOT, Vladimir Putin, președintele Rusiei (în limba rusă): ". Suntem foarte multumiti de faptul că, în general,  afacerea dvs.s-a dezvoltat cu succes, deși noi înțelegem că există anumite dificultăți legate de punerea în aplicare"

SOT Matthias Muller, CEO Volkswagen Group (germană):. "Vă mulțumesc foarte mult, domnule președinte, o mulțime de mulțumiri pentru invitație și că ați găsit timp pentru această conversație cu noi Suntem foarte recunoscători pentru sprijinul de lungă durată, deja avem  zece ani, in care am fost în producție in Rusia. am investit 1,75 miliarde de euro, în această perioadă și suntem foarte mulțumiți de această cooperare. suntem incantati schimbul de dezvoltare a industriei auto și industria generală în Rusia, de asemenea, în acest mod, care deschide calea pentru un nou sprijin pentru economia rusă din partea noastră, și, de asemenea, facem tot posibilul  pentru afaceri de succes în această piață. "

Niciun comentariu: