duminică, 17 iunie 2018

17 iun.2013 Acum cinci ani,pe acest blog:Cartel Alfa, despre privatizarea CFR Marfă: Guvernul se supune orbeşte


Federaţia Mecanicilor de Locomotivă va picheta, începând de marţi, sediul Ministerului Transporturilor, cerând oprirea privatizării CFR Marfă, întrucât în timpul acestei proceduri au intervenit schimbări în structura societăţii, au declarat luni lideri sindicali.
Vicepreşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicale "Cartel Alfa", Liviu Apostoiu, a declarat că privatizarea CFR Marfă a devenit şi pentru actualul Guvern "o chestiune de a se supune orbeşte unor directive venite din exterior", iar sindicatele cer stoparea procedurii şi reluarea ei în condiţii normale, informează Mediafax.
Sindicaliştii au spus că suma pentru care ar urma să fie vândută compania CFR Marfă este foarte mică şi cer ca vânzarea să se facă la valoarea de piaţă, adică peste un miliard de euro.

"Dacă vrei să o dai pe o asemenea sumă şi cu dedicaţie, pentru că aşa se pare, noi trebuie să luăm partea salariaţilor şi cerem Guvernului să păstreze măcar locurile de muncă pe care le-a moştenit. Dorim o privatizare normală, care să respecte regulile stabilite", a mai spus Apostoiu.

integral pe Curierul National
Data:17 iunie 2013

Niciun comentariu: