luni, 25 iunie 2018

14 sept.2014 De pe blog:”Eu vreau să merg mai departe, eu vreau să fiu președintele României! ”

Marime text-+

 
Președintele PNL, copreședinte al ACL, Klaus Iohannis, a fost prezenta astăzi la Constana, unde s-a întâlnit, alături de Vasile Blaga, cu membri ai PNL și PDL din Constanța.

În discursul susținut în fața reprezentanților ACL din Constanța, președintele PNL a declarat că a venit cu vești bune și cu promisiunea că vrea să aducă mari schimbări îm politica românească.

”Prea mulți ani au trecut în care în loc să lucrăm împreună și să rezolvăm problemele României, s-au deschis, din motive de ambiții politice, din motive de spectacol, noi și noi falii în societatea românească. Aceste lucruri ne-au dăunat grav. Trebuie să revenim, trebuie să înțelegem că doar împreună putem să rezolvăm marile probleme ale României. Împreună trebuie să le abordăm. Președintele țării trebuie să fie acela care repune discuția în spațiul public.”, susține Liderul PNL potrivit unui comunicat de presă remis astăzi opiniei publice.

”România prosperă înseamnă locuri de muncă. Apropo, ieri am citit o veste foarte proastă pe fluxurile de știri. Eurostat ne-a arătat că în trimestru II 2014 noi avem cu 3% mai puțini angajați decât în trimestrul II al anului 2013. Deci nu că nu am realizat acea mult promisă chestiune cu nivelul de locuri de muncă, ba dimpotrivă. După ce am intrat în recesiune tehnică, iată că avem mai puțini angajați decât anul trecut. Este inadmisibil, suntem poarta Europei. Locurile de muncă trebuie create, infrastructura trebuie dezvoltată și, foarte important, fiecare român trebuie să aibă un venit decent, ca să nu mai existe atâția oameni care stau cu mâna întinsă la stat. Oamenii trebuie să aibă venitul lor ca să fie liberi și să hotărască ei ce vor în țara lor. Aceasta înseamnă România prosperă!”, a adăugat Klaus Iohaniis, preyent la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.

”Eu vreau să merg mai departe, eu vreau să fiu președintele României! Dar singur nu poate nimeni să ajungă președinte. Eu nu sunt singur, eu am cea mai bună, cea mai mare și cea mai performantă echipă, eu vă am pe dumneavoastră pe toți, voi sunteți echipa mea!”, și-a încheiat discursul copreședintele ACL.

Sursa:Ziua de Constanta

Data:13 sept 2014

Niciun comentariu: