duminică, 10 iunie 2018

20 mar.2016 De pe blog:Memoria internetului.Acum doua luni,intr-o duminica.Pe acest blog si in lume.Megafrka
Publicat pe 16 ian. 2016
Belgrad.Serbia. Din cauza vremii nefavorabile un concurs de aeromodelism a fost tinut in interiorul unui complex expozitional

Capriciile iernii.Belgrad.Duminica 17.01.2016 Publicat pe blog, vezi AICIObama a decretat stare de urgenta in Michigan: Apa contaminata cu plumb


Presedintele american Barack Obama a decretat sambata stare de urgenta in Michigan la solicitarea guvernatorului statului din cauza apei contaminate cu plumb in orasul Flint.
"Decizia presedintelui autorizeaza Departamentul pentru Securitate Interna si Agentia Federala pentru Situatii de Urgenta (FEMA) sa coordoneze eforturile pentru a ajuta populatia locala furnizand asistenta necesara si luand masurile urgente necesare", a precizat Casa Alba intr-un comunicat, informeaza duminica AFP.

Dupa ce a ignorat luni de zile solicitarile oamenilor care au afirmat ca s-au imbolnavit din cauza apei consumate, guvernatorul statului Michigan, Rick Snyder, a decretat in cele din urma la inceputul lunii ianuarie stare de urgenta sanitara in Flint, un oras cu o suta de mii de locuitori.

Aceasta masura a fost anuntata dupa deschiderea de catre Ministerul de Justitie al SUA a unei anchete privind gestionarea crizei apei potabile dupa ce s-au descoperit numeroase cazuri de intoxicatie cu plumb in cazul copiilor din oras.


Sursa:ZiareCom
Data:Duminica17.01.2016

Niciun comentariu: