sâmbătă, 30 iunie 2018

Noul tren de mare viteză Hello Kitty pleaca pe traseul KAWAII din JaponiaRuptly
Publicat pe 30 iun. 2018
Căile Ferate din Japonia au inaugurat sâmbătă, la Osaka, primul tren de mare viteza cu tematică Hello Kitty, "Shinkansen".

A existat o manifestare publica ca un mascota Hello Kitty care a prezentat trenul de mare viteză înainte de călătoria sa inaugurală între Osaka și Fukuoka.

Datorită revitalizării destinațiilor sale regionale, trenul de culori roz și împodobit cu papilion aparține unei flote de 500 de trenuri, cu temele semnate de felinele iubite care impodobesc de la podele până la huse de scaune.

Hello Kitty Shinkansens prezintă nu numai motivele adorabile ale pisicilor, ci și specialitățile și bunurile regionale din Japonia și vine complet cu un stand selfie.

Operat de operatorul japonez de tren Shinkansen, West Japan Railway Co. Ltd, trenurile sunt programate să circule între Shin-Osaka și Hakata în orașul Fukuoka din prefectura Fukuoka din vestul Japoniei până la sfârșitul lunii septembrie.

Debutat în 1974, Hello Kitty este un personaj fictiv de desene animate care descrie o pisică antropomorfă care trăiește la periferia Londrei.


Hello Kitty

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
 
Hello Kitty Hello Kitty apare pentru prima dată pe o pungă, în Japonia în anul 1974, iar mai târziu, în 1976, acesta ajunge și în Statele Unite.Caracterul reprezintă un segment din cultura japoneză populară.Până în anul 2010,Sanrio a reușit să facă din Hello Kiity un fenomen de marketing la nivel global ,ce a adus câștiguri în valoare de 5 miliarde de dolari pe an.În 2014,când Hello Kitty a împlinit 40 de ani,valoarea ei reprezenta aproximativ 7 miliarde de dolari pe an,toate acestea fără publicitate. Wikipedia

Niciun comentariu: