duminică, 10 iunie 2018

Sloane Stephens, după finala de la Roland Garros, unde a fost învinsă de Simona Halep: "Voi sunteţi cei mai mari hateri ai mei! Şi tu, şi tu, şi tu!"

Într-o conferinţă de presă în care nu a părut foarte afectată de înfrângerea în finala de la Roland Garros în faţa liderului mondial, americanca Sloane Stephens şi-a îndreptat atenţia spre jurnaliştii prezenţi în sală, cărora a avut câteva lucruri să le reproşeze, scrie prosport.ro.

 
Imediat după finalul meciului, discursul lui Sloane a căpătat unele nuanţe ceva mai agresive.
Dacă la adresa Simonei a avut doar cuvinte frumoase, cea mai bine clasată jucătoare din SUA începând de luni a avut câte ceva de împărţit cu jurnaliştii care, de-a lungul timpului, au numit-o "jucătoare de teren propriu", acuzând-o că nu poate ajunge şi în afara Statelor Unite la nivelul uluitor pe care-l atinge când joacă acasă: "Cum aş descrie într-un cuvânt acest an pe care l-am avut până acum? Perseverenţă! Am insistat când a fost greu, am crezut în mine când nimeni nu o făcea. Pot să spun ceva, să rămână consemnat? Voi toţi scriaţi că am un record negativ oriunde în afară de Statele Unite. Aşa că m-am descurcat foarte bine la Roland Garros. ...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:10 iun.2018

Niciun comentariu: